resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1982
    abdulkerim bardakçı'dan sonra takımımızdaki en vazgeçilmez yerli oyuncumuzdur. 4-5 milyon euro gibi bedellerle satılmasına kesinlikle karşıyım. zaten biz alırken o kadar verdik hemen hemen.

    berkan tam anlamıyla basketboldaki "sixth man". tam yılını hatırlamamakla birlikte yaklaşık 10 yıl kadar önce çok tatlı bir los angeles clippers takımı vardı. chris paul, blake griffin, deandre jordan, chauncey billups gibi oyuncular vardı. izlemesi çok keyifli bir takımdı o takım. ama orada çok önemli bir sixth man vardı: jamal crawford. ilk 5'teki skorer oyuncuların kenara geldiği anlarda tek başına tüm takımın temposunu arttırır, olmadık basketlerle takımı oyunda tutardı. ama ne zaman ilk 5 oyuncusu olarak denense o rotasyon oyuncusuyken verdiği tadı vermedi jamal crawford. bir çok kez yılın sixth man'i ödülünü aldı ancak hiç ilk 5 oyuncusu olamadı doğru düzgün.

    velhasıl kelam berkan'ı bu sene tam olarak o takımdaki jamal crawford olarak görüyorum. gerek sonradan girdiğinde, gerek ona bakan maçlarda ilk 11 başladığında takımın dinamizmine ve orta saha direncine büyük katkıları oluyor. dolayısıyla böyle bi oyuncuyu alırken verdiğin kadar bir bonservise bırakmak bana çok mantıklı gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın