resim
Amir Hadžiahmetović
Takım:Ç. Rizespor
Mevki:Ön Libero
Yaş:27
Boy:1.79
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 144
    balkan coğrafyasından ülkemize gelen oyuncularda bir istikrar alışkanlığı var. belki bir şekilde ırkçılık olacak bu ama bosnadan, kosova'dan gelen oyunculara bu açıdan çok olumlu bakıyorum.

    edin visca 2011'de ibb'ye geldi, takımın ligi, adı değişti adam gitmedi. 10 yıl neredeyse maç kaçırmadı. muriqi rize'de çıkış yaptığı sezon 34 maçın tamamında oynamış, 3.000 dakika barajını aşmış. bu az buz iş değildir ve kaleci harici zor görülür. zymer bytyqi geçen sezon yine hücum oyuncusu olarak 2927 dakika oynamış ki aynı sezon ligde 2877 sahada kalan kerem aktürkoğlu'nun ne kadar inanılmaz bir şeye imza attığını hepimiz biliyorduk. bizde bu profilde rashica var şu an ve hoca bıraksa art arda 40 maç oynayacak bir görüntüde maşallah.

    amir ise geçen sezon 38 maçta tam 3.239 dakika forma giymiş. sakatlık ve ceza ile birer maç kaçırmış, kalan 36 maçın tamamında 90 dakika forma giymiş. sadece 1 defa 89'da oyundan alınmış. böylesi bir dayanıklılık işte.

    amir bize gelse şu an rotasyona gelecekti ama böyle adamlar takıma bir oturursa 10 yıl rahat ediyorsun. gitmiyorlar da kolay kolay. beşiktaş almış hayırlı olsun tabii de oturursa ernst gibi, atiba gibi bayrak adam olur ve bonservisine verilen 3-4 milyon çok çok küçük görünür yıllar sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın