resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21126
    futbolculuk döneminde sivasspor, trabzonspor ve beşiktaş’ı çok severdi. hemen hemen her maç yağlamıştır bu takımlara.

    ayrıca sulu derbi’de son dakikalarda fenerbahçe’ye karşı kafa golü vardır, çoğu kişi hatırlamaz bile eminim. taraftar ve camia olarak başka şeylerle meşguldük o ara ):

    türkiye’nin en yetenekli futbolcusu değildir ama en zeki ve kariyerli futbolcusudur.

    en yetenekli denilen futbolcu zaten kafasını at yarışından kaldırıp topu topu 3 4 sezon adam gibi performans gösterebilmiştir.

    arda ise 2006’dan 2016’ya kadar istikrarlı bir şekilde oynamış, kulüp bazında ve milli takımlar bazında oynadığı takımların lider oyuncusu olmuştur. şampiyonlar ligi kupası hariç almadığı kupa kalmamıştır.

    30’undan sonra düştüğü siyasi çemberden dolayı yaşadığı form düşüklüğü ve skandalları sebebiyle kariyeri underrated olarak kalmıştır.

    dediğim gibi topu topu 3 4 sene performans gösteren sergen, sürekli sakatlıklanan ve 28’inde fenerbahçe’ye dönen emre gibiler özlemle anılırken, kendisinin hakkı tam olarak verilmemiştir. fetöcülüğü sebebiyle şu an ghosting’e uğrayan hakan şükür’ü es geçiyorum bu kıssasta, herkes es geçmiş zaten ben mi bahsedeceğim ):

    bir de, kendisiyle hikayemiz henüz bitmedi. er ya da geç kaderimiz birleşecek. teknik adam olarak çok başarılı olacağını düşünüyorum.

    nice yıllara kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın