resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 405
    yeteneğini geçiyorum, özgüveni çok yüksek olan kanarya. bu kadar medya övmeleri, taraftarın yönetime ve hocaya olan baskısı derken bu şekilde özgüvenli olmaması saçmalık olurdu. bakmayın iki dikine pas atıp bir şut çektiğine, bunları bizde yapan olsa bu çocuk niye şut çekiyor sergio oliveira boştu ona çıkarsaydı denir. şimdi yusuf demir için topla çok oynuyor deniliyor örneğin. muhammed kerem aktürkoğlu veya barış alper yılmaz müsait pozisyonda pası atmasın bakalım neler oluyor buralarda?

    aynı zamanda takımında bulunan ender yetenekleri de bir bir bünyesine katması kendisinin büyük meziyeti gerçekten. mesela ozan tufan gibi saçını tarayabiliyor. hatta jorge jesus gibi arkaya atabiliyor. keza hakeme isyanı el kolu falan aynı mert hakan yandaş'ı andırıyor. neredeyse ayak bileğini kırmaya yaklaştığı bir pozisyonda*, yerdeki rakibine koskocaman bir hass.. çekmesinde irfan can kahveci abisinin izleri var. genel olarak hal ve hareketlerinde fenerlilik barındırıyor anlayacağınız. gelecekte miguel crespo gibi boşlukta takla atmaya başlarsa, kanı iyice sarı lacivert akmaya başlamış demektir.

    kötü olsun istediğimden veya kötü futbolcu olduğunu düşündüğümden falan değil. ama karakter olarak tam da suyun karşı tarafının topçusu işte, fazlası değil. ama ozan kabak pırıl pırıl bir gençti bunun yaşlarında. şovu kaprisi falan da yoktu hiç. efendi efendi oynadı ve gitti. keza şimdi akman kardeşlere dönüp de bir bakın, galatasaraylılık yüzlerinden akıyor. fark bu. burada arda için yakılan ağıtlar henüz ali turap bülbül için özgür baran aksaka için vs. yakılmadı. herkes yaşının küçüklüğünden bahsediyor da kendisinden sadece 2 yaş büyük yusuf demir havaalanında sorulan bir soruya donuk bir ifade ile cevap verdi diye uçağa geri konulup gönderiliyordu. sırf bu cevap yüzünden hala kendisine ısınamayanlar var. sorun arda'nın ne kadar iyi bir futbolcu olduğunda veya yetenek/yaş oranının ne kadar yüksek olduğunda değil. sorun, öz değerlerimizi sudan sebeplerle gömmek için biririmizle yarışıp benzer tavırlar rakip topçuda olunca binbir çeşit yöntem ile normalleştirilmesi ve övülecek bir neden aranması.

    maalesef bu medya uzun süreler boyunca ali yiğit buruk'un akreditasyonu var mı diye tartıştı. hem de kelli fell kocaman adamlar. ali yiğit kaç yaşında henüz? hepsi iyi olsun sorun yok. ancak birine yalı çocuğu, diğerine sokak çocuğu muamelesi yapılmasın hiçbir yerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın