• 2524
    sosyal medya ünlüsü.

    bu tarz insanlarda hep bu davranış biçimini görüyoruz. şaşmıyor, bir süre sonra patlıyor. adına nankörlük mü dersiniz, ne oldumculuk mu bilemiyorum ama kendisini var eden insanlara ve topluluğa karşı hakaret etme hakkını kendinde görmeye başlıyorlar.

    şimdi uğurcuğum,
    - futbolun içinden gelen bir insan değilsin. eski futbolcu değilsin. hakem değilsin. antrenör değilsin. malzemeci dahi değilsin.
    - derin taktik, teknik bilgin yok. olsa da bunu ifade edebilecek bir yeteneğin yok. dolayısıyla yarın o ekranlardan ayrılsan futbolun içerisinde görev alabilecek bir donanımın yok. (örneğin orhan uluca gibi, eray sözen gibi.)
    - çekirdekten medyadan gelen bir insan değilsin. bir takımın muhabirliğini yapıp yükselmiş (ceyhun yılmaz, akın sel, erhan telli vs.) birisi değilsin. sonradan medyaya eklemlenmiş birisinin. bunu da bloglara, o bloglar dolayısıyla çıktığın bir programa ve devamında sosyal medyaya, anlayacağın o 10 iq küstahlığını yaptığın kitleye borçlusun.

    oturup da senin herhangi bir programını baştan sona izlemişliğim yok, twitter’da takip etmişliğim yok, belki burada, pclion olarak yazdığın yazılara denk gelmişimdir farkında olmadan. fakat sana acıyorum. ara ara kısa videolar düşüyor önüme, serdar ali’nin karşısındaki ezikliğin, minnettar ve tamahkar tavrın gerçekten üzücü. vole kanalındaki yerini kaybetmemen gerektiğini ama oradaki ağır topların yanında tüy siklet kaldığını çok iyi biliyorsun ve buna istinaden sürekli babaların dümen suyuna gitmeye çalışıyorsun ama unuttuğun bir şey var; seni popüler yapan onlar değil, aşağılamaya çalıştığın sosyal medya taraftarı.

    ortada beka sorunundan ziyade bir zeka sorunu olduğu aşikar. sadece herkesin zeka seviyesini kendisininki gibi düşünenler insanları kandırabileceğine inanır. ironi, şaka, ehuehue cart curt. bunlara inanacak iq’ya sahip yeni bir çevre edin kardeşim sen kendine. yoksa daha çok tweet silersin.

    ek:
    atıp sildiği o tweet. ben görmemiştim. alıntı yapan arkadaşlar sağolsunlar, ben de onlardan kopyalıyorum.

    --- alıntı ---

    penaltı pozisyonunun açıklanmaması da beka sorunudur, hadi ikileyin artık ya, bundan sonra 10 iq üstü kapasite isteyen gönderme yaparsam ellerim kırılsın. aynen, tsk'yı göreve davet ettim sivas maçı için, bunda etmedim. hadi ya.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın