• 12
    bu hesapların sahiplerini tanıyan ve galatasaraylı olduklarını bilen bir tane galatasaray taraftarı var mı? yok. bu hesapların sahipleri arasında adını soyadını yazan bir tane insanoğlu var mı? yok. bu hesapların sahiplerinin bir tane galatasaray formalı veya resmi ürünlü fotoğrafı var mı? yok. bu hesapların sahiplerinin galatasaray'ın stadında (ali sami yen veya nef arena) bir tane fotoğrafı veya en azından anısı var mı? yok. hepsini geçtim, bu hesapların sahiplerinin bir tane şahsi fotoğrafı (güncel veya eski) var mı sayfalarında? yok. arma var, slogan var, hamaset var, edebiyat var, tahrik var ama bu saydıklarım hiçbir şekilde yok.

    isimsiz, galatasaraylılığa dair en ufak bir işaret/ispat barındırmayan, kimsenin tanımadığı insanların "aslolan galatasaray'dır" sloganı altında içlerindeki kini ve nefreti kustukları iğrenç hesaplar bunlar kısacası. galatasaray'ın fiilen yaşandığı hiçbir statta veya hiçbir salonda bir karşılıkları yok. çünkü kendileri orada yok. hiçbir zaman da olmadılar. çünkü galatasaraylı değiller. karakterlerini satılığa çıkartmış, galatasaraylı görünüp galatasaray'a zarar verme karşılığında menfaat elde eden insanlar bunlar. işleri sosyal medyayı karıştırmak ve işlerini de iyi yapıyorlar 3 senedir. başlangıç noktaları mayıs 2019, 22. şampiyonluk sonrası yani. bu hesapların güncelliği ve gücü o zaman ortaya çıkmaya başladı. ne tesadüf. o günden bugüne kazandığımız 1 tane kupa yok. o günden bugüne bu hesapların yaptıkları algının ise haddi hesabı yok. bu hesapları yok etmek mümkün değil ama ciddiye almamak mümkün. son günlerde kudurmuş olmalarının sebebi 23. şampiyonluğun çok yakın olması. şampiyonluk gelirse işlerinden olacaklar. adamların amacı şampiyon olmamızı engellemek. isterler mi başarılı olmamızı? dün okan buruk için "torrent'i ekmeğinden eden karaktersiz haysiyetsiz vasat herif" yazarlar; bugün okan için "şöyle beyefendi, böyle tevazu sahibi. birileri gibi kabadayı değil" yazarlar. dün torrent üzerinden ortalığı karıştırmak isterler, bugün terim üzerinden yara kaşıyarak havayı bozmak isterler. ellerinden ne gelirse artık. ne diyecekler ki başka; "takım kötü, teknik heyet vasat, torrent deha idi ve hakkı yendi" masalını kimse yemez artık. tutmaz o film. o yüzden ekmeklerini kazanabilmek için yeni bir strateji geliştirdi hepsi.

    neyse. sinir olmamak adına bu iğrenç hesaplardan uzak durmak lazım. ne olduklarını bilmek ve okuyarak/takip ederek ekmeklerine yağ sürrmemek lazım. şampiyon olduğumuzda yok olup gidecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın