resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1031
    twitter scout ve karakullukçu tayfanın karşı çıktığı, muhtemelen iyi performans verecek oyuncu. aynı oyuncular icardi'ye de karşı çıkıyordu, belotti lazım diyordu. mertens'e keza. oliviera'ya çöp çeken de bunlardı.

    kaan ayhan ultra iyi oyuncu değil. ama gayet iyi yedek. emin oynasın istiyorum ama bahoken bile çok zorladı kendisini, yarın fener maçında bir hata yapsa kariyerini bitirir taraftar. ali yavuz'u hatırlayan var mı?

    kaan hedef maç performansı iyi olan oyuncu. fransa forvetlerini durdurabilen bir adamdan bahsediyoruz. yıllarca yedekten gelip iyi performans verecek bir oyuncumuz olabilir. yerli donk bulmuş olabiliriz.

    son olarak maaşı fazla olacak geyiği de saçma. donk da yıllarca marcao ve luyindama'dan fazla maaş aldı. kerem'in maaşı bütün kanat oyuncularımızdan az. hücumdaki en az verimli iki oyuncumuz seferovic ve mata, icardi ve mertens sonraki en yüksek maaşlı oyuncularımız.

    üstelik, daha rahat oynacağı ve milli takımdan hocasının takımı beşiktaş varken bizi seçen adam muhtemelen iyi galatasaraylı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın