resim
Juan Manuel Mata García
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:36
Boy:1.70
Uyruk:İspanya
  • 728
    kendisinin haline bakıp da artık di marie vs. gibi 34 35 yaşındaki oyuncu sevdamızdan vazgeçmemiz gerekiyor. kaldı ki kendisi gayet makul bir ücrete geldi. o paraya geliyorsa mata getirirsin, tecrübesi yeter ama bir takımda böyle 3 4 tane adam olmaz, olmamalı. hele ki yabancı sınırı da varken.

    ben sezon başında erden timur'u mata ve mertens transferi için eleştirip marcao'nun parasını böyle harcamak iyi yöneticilik değil demiştim. o zaman maliyetleri bilmiyordum tabii, sonra baktık ki gayet uyguna gelmişler ama yine de tartışılabilir zira takım şu an iyi gidiyor olsa da mertens de o bölgedeki bir oyuncudan arzu edilen katkıyı çok vermiyor. her transfer risktir, 25 yaşındaki oyuncu da tutmayabilir ama 25 yaşındaki oyuncuyu elden çıkarmak 34 yaşındakine göre daha kolaydır. dahası bonservise verilen para benim nazarımda çok önemli değil, oyuncunun ücreti düşükse elden çıkar bir şekilde, asıl sorun oyuncuya yüksek maaşla uzun süreli kontrat vermek. biz mata, mertens gibi oyuncularla bir yere gitmedik gidemeyiz. biz nelsson, boey, marcao ile bir yerlere gidebiliriz ama tabii bu oyuncuların olduğu kadroda gomis gibi, mertens gibi adamlar da lazım. mesele sayısı ve maliyetleri.

    bence kendisi lükstü, yine de maliyeti çok uygun olduğundan sorun değil ama artık 34 yaşında oyuncu kovalamamak gerek. fenerbahçe bile boey'dan etkilenip genç sol bek kovalıyor şu an.
App Store'dan indirin Google Play'den alın