resim
Andreaw Rayan Gravillon
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.89
Uyruk:Guadeloupe
  • 33
    fransa'nın reims takımında forma giyen stoper/sağ bek oynayan futbolcudur.

    yaklaşık 1-2 saat önce kendisi ile ilgili youtube'dan 2-3 videodan izlediğim kadarıyla, kendi gözlemlerimi paylaşmıştım. bir noktada da şerh koymuştum. şerhi düzeltiyorum, ve kesinlikle almayına çeviriyorum.

    https://youtu.be/x3RudwJko3s?t=114
    baba elleri bağlamış, direk gibi duruyor. hadi madem durdun vücudunu bir çevir bari. lisandro bir vuruyor, bunun kalçadan geri dönen top asist oluyor.

    https://youtu.be/EA9UIpgu-qM?t=217
    rakibe top havadan geliyor. niye rakip yerden kesecekmiş gibi öne doğru koşuyorsun. golle bir alakan yok ama, adam 7 numaraya oynasa, geri koşunu keseceksin, döneceksin, adama yetişeceksin. o zaman kadar iş işten geçmezse.

    https://youtu.be/cHxVtIVZtH8?t=37
    güzel kardeşim, yaldır yaldır geriye niye koşuyorsun? bir rakibe bak, ofsayt çizgisine falan bak. dejan lovren reankarne oldu videosu gibi bu nedir?

    https://youtu.be/cHxVtIVZtH8?t=102
    ilk kafayı vurduran oyuncu. yine topu izliyor. adamı görüp bir iki adım hızlı atsa vurdurmayacak o kafayı.

    https://youtu.be/lIAb765OKf4?t=81
    tam merkezde. rakip yerleşim kontrolü yok. sadece topu izliyor ki abuk bir pozisyonda kaleye giden topu bile izliyor kardeşim.

    https://youtu.be/lIAb765OKf4?t=145
    daha ilk defa rakibi kontrol ettiğini gördüm. orada da maşallahı var, kararsız kalıyor. diğer oyuncuya mı gideyim diye bir adım alıyor, topun düşeceği yeri tahmin edemiyor, 2 defa baktığı dembele golü yapıyor.

    https://youtu.be/aGZ61dgHQjs?t=145
    valla pva gibi kilitlenirim ben buna gelirse. neyse bu sefer rakibi takip etti, ama o iş bile yarım yamalak. sonrasında topun merkeze gittiğini farkedince adım kesiyor, halbuki verdin kararını takip et adamı sonuna kadar. daha artık 'gitmeseydim, topu keserdim' kafasından çık.

    https://youtu.be/p7lezjXwKZw?t=106
    sadece topa bakarsan adamın önüne bırakırsın topu. vallahi içim kıyıldı, bakmayacağım artık. arka arkaya oynadığı ilk 6 maça baktım, hepsinde bir bomba var. geçmişte inter, benevento, pescara kim bu adamı aldıysa hepsinde kara para aklanmış. *

    bizim scoutlar bu oyuncunun hangi yılını raporladınız çocuğum? bilelim de bari, o yılı izleyelim, bu ne böyle?
App Store'dan indirin Google Play'den alın