resim
Andreaw Rayan Gravillon
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.89
Uyruk:Guadeloupe
  • 11
    ligimiz için üst düzey atlettir. konferans liginin üzerindedir, uefa avrupa ligi'nde iyi bir kurguda sırıtmaz, şampiyonlar ligi'nde çok iyi bir kurguya ve uzun süre birlikte oynayan bir takıma ihtiyaç duyar bence.

    bein sports ligue 1'i verdiği için bu sene izliyorum kendisini. konsantre şekilde olmasa da 90 dakikalık maçın 70 dakikası gözüm ekranda oluyor. öncelikle güncel stilinin rahat 1 milyon takipçi garantisi var instagram'da. arabesk seven ultraslan kendisi için bülent ortaçgil'den mavi kuş ile stadı yakar. atletizmi çok iyi. ayak kalitesi ligimiz için vasat, avrupa için vasat altı. o konuda kendisini yukarı çekmemiz gerekir. salt savunmacılığı yaşına göre iyi, zamanla yukarı ivmelenmesi gerekiyor ama. altyapısı sağlamdır, inter çıkışlı bir futbolcu. italya'da epey gezdi, potansiyeline çok fazla kulüp para döktü. bir süredir maçlarda göremiyorum, mesela nice ile oynanan maçta sahada yoktu. nedenini bilmiyorum.

    oyuncu ucuz bir oyuncu değil. potansiyeline bile çok para dökülmüş bir futbolcu ve 2022-2023 sezonunun ilk üçte birlik dilimini oynayarak geçirdi. biraz kurşun atmak olur kendisi ama atletizmine kefilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın