• 162
    2022-2023 sezonunda artık galatasaray için olmayan avantajdır. 1 ay önce konuştuğumuz fikstür avantajı yerini puan avantajına bırakmıştır.

    an itibari ile biz 10 deplasman maçı oynamışken rakibimiz fenerbahçe 9 deplasman maçı oynamıştır. fenerbahçe öyle ya da böyle son 3 deplasman maçını da(antalya, gaziantep, ümraniye) kazandı. son dakika rakiplerinin golleri sayılmadı, dakika 90’da 2 gol attı, rakipler 2 kırmızı gördü derken 3 deplasman 9 puan yazdılar. şuradan en az 1 puan kaybı bekliyordum. allahtan kadıköy’de kazandık da puan avantajını alabildik. aynı şekilde beşiktaş çok zor iki deplasmandan 6 puan çıkardı.

    önümüzde 8 deplasman maçı kaldı ve ilk 5 tanesi bana göre yüksek zorluk derecesinde veya oraya yakın.

    giresunspor - bize ters gelebilecek takım
    gaziantep - yeni hoca ile maça çıkacaklar
    konya - yeni hoca ile maça çıkacaklar
    alanya - farioli toparladı
    beşiktaş - derbi

    sonraki 3 deplasman maçımız ise istanbul, ankaragücü ve hatay ile. istanbul bizim maça kadar puan farkı ile kümede olur ve fazla hedefi olmaz. ankaragücü ise bizim maçtan önce orta sıralarda yerini garentiler. hatay son maça ise büyük ihtimalle hedefsiz çıkar.

    ayrıca ligin ilk devresinde zorlu deplasmanlara gittik evet ama bu sefer o takımlar sami yen’e gelecek. yani kafadan 3 puan yazabileceğimiz iç saha maçlarımız az olacak. trabzon, adana, başakşehir ve fenerbahçe göze çarpıyor.

    fenerbahçe ve beşiktaş’ın deplasmanda maçlarını kazanması puan farkının açılmasını engelledi. biz de özellikle deplasmanda maçları kazanmaya devam ederek bir yerde takılmalarını bekleyeceğiz. biz kazanarak devam edelim takıldıkları ilk yerde salacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın