• 733
    --- alıntı ---

    selçuk inan, galatasaray yönetiminden izin alıp seferovic ve aanholt ile görüştü. iki futbolcu da kararını yarın verecek."

    (bkz: gökhan dinç)

    --- alıntı ---

    iki futbolcu için de istanbul'da kalmak mantıklı olacaktır. eğer parasal durumlarda sorun çıkmazsa anlaşacaklardır diye düşünüyorum. hatta seferovic'in maaşının bir kısmından vazgeçebileceği şeklinde de haberler çıkmıştı. yalnız pva'nın parasını bırakacağını sanmıyorum. kasımpaşa'da ona çok maaş vermez. muhtemelen maaşının büyük kısmını biz öderiz. yalnız bu iş olacaksa da bir an önce olsa belki hafta sonunda oynanacak olan 29 ocak 2023 fenerbahçe kasımpaşa maçında süre alıp bizim için güzel işler yapabilirler. *

    21 ocak 2023 galatasaray antalyaspor maçı öncesinde antalya kalecisini cuma günü getirip cumartesi günü ilk on bir başlattı ve az daha puan kaybediyorduk. selçuk inan'da kasımpaşa'ya aslında kötü futbol oynatmıyor ama kadro kaliteleri gerçekten kötü durumda. birkaç iyi oyuncu direkt şekillerini değiştirebilir.

    edit :
    --- alıntı ---

    galatasaray, kasımpaşa’nın seferovic ve aanholt için yaptığı teklifleri kabul etmedi.
    emre kaplan

    --- alıntı ---

    anlaşılan kasımpaşa maaşlarının tamamını bize yıkmaya çalışmış. yoksa yönetimin bu teklifi geri çevireceğini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın