resim
Dorukhan Toköz
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 445
    sözlük sayfasını yenilediğimde ismi karşıma çıktı. uzun zamandır adını da duymadığım için merak edip akıbetine baktım. dizinden ağır bir sakatlık geçirip -belki de- sezonu kapatmış. üzüldüm dorukhan adına.

    bazen futbolculara parayı seçtikleri için kızıyoruz, daha çok aidiyet istiyoruz ama işin bir de bu sakatlık tarafı var. zaten kariyerleri 15 sene falan sürüyor ve bunun başında genç yetenek, sonunda yaşlı denerek çok paralar kazanamayabiliyor futbolcular. prime dönemlerinde de başlarına gelecek bir sakatlık dünyalarını alt-üst etme potansiyeline sahip. zaten sağda solda eski futbolcuların bazı röportajlarında da görüyoruz. tam olacakken olamayıp, doğru dürüst para kazanamamış, şimdilerde eğitmenlik yapan bir sürü isim var.

    dorukhan bunlardan biri değil, güzel de bir sözleşme kapmıştı yanlış anımasamıyorsam. ama alternatif bir dünyada, tam çıkış yapacakken sakatlanmış olsa belki de hayatı sarsılacak çocuğun. o yüzden mert hakan gibi saçma sapan karakterini bozacak hareketler yapanlar hariç, parayı seçen futbolculara biraz da onların açısından yaklaşmak lazım diye düşünüyorum. geçmiş olsun. umarım bir an önce toparlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın