• 25
    tacizcilerin, tecavuzculerin elini kolunu sallaya sallaya gezebildigi bir ulkede rahmetli babasi tarafindan kendisine emanet edilmis bir kadinin tacize ugramasi sonucu mekan basip kendi adaletini saglayan fatih terim'e karsi soylemleri ile tacizcinin yaninda olmus sovmen. diledigi ozrun bir gecerliligi yok bende. konu galatasaray veya terim degil konu mevzu sevmedigi bir karakter olunca adalet aramak yerine o an populist soylem ne ise onu soylemek.

    terim futbolu bilmiyor dedigi zaman 6 sampiyonluk, 1 uefa kupasi, 1 avrupa ucunculugu ve milan teknik direktorlugu gibi basarilari var adamin. yine de futbolu bilmedigini dusunebilir bu en dogal hakki fakat iste bu dusuncede birinin soylemlerine bu kadar deger verilmesi ulkenin asil sikintisi. cunku bu da objektif bir yorum degil aksine kisinin sahsina duyulan nefretle veya yumusatalim sevgisizlikle alakali bir yorum. istatistiklere bakinca 1-2 adet sampiyonlugu bulunan birinden bahsetmiyoruz sonucta. ben ingiltere'de cikip alex ferguson futbolu bilmiyor dersem insanlar bana kiciyla guler mesela. ama aynisi turkiye'de olunca oyle olmuyor.

    zamaninda ben de fatih terim'in mekan basarak yanlis yaptigini dusunuyordum fakat zamanla ulkenin icinde bulundugu adaletsiz ortami birebir gozlemleme firsati buldugumdan fikrim degisti. bu ulkede dokunulmak istemiyorsan guclu olmak zorundasin, baska da bir yolu malesef yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın