resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4206
    başarısızlık, iktidarlara hamaseti zorunlu kılar. yalan ve algıyla, aslında çok iyi mücadele edildiği ancak devasa görünmez düşmanlar tarafından gayretlerinin son haddiyle mağlup duruma düşürüldüğü hikayesi kahramanca anlatılır. böylece başarı isteyen kalabalıklar sonunda iyilerin kaybettiği bir kahramanlık hikayesi dinleyerek başarısızlığı hazmeder ve öfkesini kendisini yönetenlere değil gizemli düşmanlara yöneltir. bu yapılırken bir yandan en büyük zahir düşmanın bu görünmez ellerle işbirliği yaparak başarısız yönetimin ve destekçilerinin altını oynaya çalıştığı anlatılır ki zahir düşman başarılı olursa bunun ancak dış güçlerce gerçekleştirildiği söylenebilsin, böylece başarısızlık bir kere daha baskılanabilsin.

    aziz yıldırım bu işi yıllarca çok iyi yaptı. ülkede de bu iş yıllardır çok iyi şekilde yapılıyor. ali koç henüz bu işte toy. başaramıyor. neyse ki yönettiği kitle o kadar kör ki bu başarısız girişimi bile hazmediyorlar.

    maalesef ali koç ailesinin ismini de parasını da rezil etti. bu saatten sonra da hiçbir şeyi değiştiremez. aklı selim fenerbahçeliler ne anlattığımı çok iyi anladı ancak fenerbahcelilik öyle bir olgu ki en elit insanı bile rambo okan seviyesine indirebiliyor.

    kendisine ve bunca rezilliğe rağmen hala kuyruğu dik tutma çabasına üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın