• 1511
    göze sokarcasına çifte standart uygulanan, aleni bir şekilde bir takıma puanlar aldırılan 23 ocak 2023 ümraniyespor fenerbahçe maçının son düdüğünden hemen sonra surat ifadesi şu şekildedir:
    https://gss.gs/rMc.jpeg

    40 kişilik maç izleme ekibi* bu maç izne çıkmış ya da o anlarda tuvalete gitmiş anlaşılan zira maçın hakemi ile alakalı hiç yorum yapmadı. puanları çalınan kulübün videolu ispatlı isyan ettiği bir maç üstelik.

    bu adamın galatasaray düşmanlığı beşiktaşlılığından da mesleğinden de çok çok öndedir. bunu görmemek mümkün değil. şu maçı, aynı şekilde galatasaray kazanmış olsa mosmor, gergin ve asık bir suratla programı açar, daha maç sonucunu verir vermez, “ümraniyespor’un çok ciddi şekilde itirazları var ve bunları stüdyomuzda değerlendireceğiz. galatasaray zorlanarak da olsa, tartışmalı pozisyonların olduğu maçta kazanmayı bildi. evet değerli yorumcularımız, maçın hakemini nasıl buldunuz?” şeklinde ilgiyi ve algıyı tek bir noktaya yönlendiren provokatif bir yayın yapardı.

    sen böyle devam et günto. bir şey için hiç uğraşmazsan çok üzülmezsin ama çok uğraşıp da istediğini alamazsan çok üzülürsün, içindeki ezilmişlik hissi yüzüne vurur, suratın morarır. uğraşmaya devam et.

    ekleme: tekrar baktım da gülmek bir insana bu kadar mı yakışmaz? tövbe estağfirullah tövbe. acaba hep ezilmiş, yıkılmış suratına alıştığımızdan mı böyle garip göründü gözüme nedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın