• 2484
    bu adami seviyoruz da haftada bir "o sakaydi ya" diye savunma yapilmaz. futbol yorumluyorsun, her tarafta yuzun gorunuyor, sen gelip her platformda surekli "saka" yaptigini mi soyleyeceksin insanlara?

    en az 5 kez duydum bu adamdan "hemen ciddiye aldilar, o sakaydi ya" gibi ve benzer sozleri. arkadasim ciddi yap o zaman isini, ne dersin? surekli saka yapma mesela. hayir, isin komigi bu yazdiklarini birine gostersek saka heralde deme ihtimali %3 falan.

    is galatasaray olunca sakalasasin gelip "bu bir beka sorunudur" diyorsun ama o sakayi fener/besiktas icin yaptigini gormedik, tum sakalar galatasaray'a.

    ridvan dilmen'in fenere yaptigi gibi sacma sapan galatasaray ovguleri yap, guntekin'in galatasaray'a dusmanligi gibi fener'e dusmanlik yap, her firsatta karsitlarimiza saldir diyen yok. senden surekli galatasaray yeren seyler duyuyoruz, hem de sportif anlamda degil, masa basi diyaloglara konu olacak mevzularda, rakiplere "haksiz" malzeme verebilecek hususlarda!

    kendisiyle bu platformda mesajlasmisligimiz da var, "takma ustune gelenleri fazla" demistim bu adama. simdi yine ayni kullanici olarak diyorum ki ugur, bazi elestirileri ciddiye almanin zamani gelmis olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın