resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2142
    kadromuzdaki açık ara en büyük potansiyel olduğunu düşünüyorum. hatta elit seviyede (city, real, psg vb) oynama kapasitesine sahip tek futbolcu olabilir süper ligdeki.

    bunu söylememdeki ana sebep ise atletik seviye. herkes oyuncusunu bir yerlere yakıştırıyor ama konuşulan seviyeler için gereken fiziksel bir şart var. mesela arda güler, evet çok yetenekli ama o fizik kapasiteyle elit seviyede kalıcı olması imkansız. emsali alejandro garnacho zaman zaman manu'da forma şansı buluyor, açın bakın nasıl bir terminatör olduğuna fiziksel olarak. arda'nın beli dönene kadar sahayı yarılıyor çocuk. boey'de de benzer bir durum var, atletik seviyesi ligin o kadar üstünde ki ekstra hiçbir şey yapmasa bile 8/10 ile bitiriyor maçı.

    çok yüksek ihtimalle yazın kapımızı 15-20 milyon euro arası bir teklifle çalacaklar. ancak bence bu transferin tavanı 35'lere kadar çıkabilir. eğer cl'de oynarsak buraları göreceğini düşünüyorum. biraz da oyuncunun kendi isteği önemli olacak, gitmek isterse, ki bu çok normal, daha aşağısına razı olmak zorunda kalabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın