resim
Deniz Çoban
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 111
    https://streamable.com/bdp8g9

    21 ocak 2023 galatasaray antalyaspor maçının trio programında antalyasporlu nagashima'nın boey'i engellemediğini, boey'in başka bir yere koştuğunu, bu bakımdan da pozisyondan çıktığını söyleyerek antalyaspor'un attığı golde ofsayt olmadığını iddia ediyor.

    bir kere boey direkt olarak adriano'nun önünde aynı yöne koşuyor, ta ki nagashima boey'e çarpana kadar. sonra pozisyonunu kaybediyor ve adriano bomboş yükselip kafayı vuruyor.

    velev ki boey yetişemedi ya da başka yere koştu, boey yine zıplar belki top kafasını sıyırıp yön değiştirir, belki adriano boey vuracak zannedip dikkati dağılır ve bu kadar rahat bir vuruş yapamaz. yani boey aslında pilot kameradan yönü adriano ile aynı ama olmasa bile topa etki edecek pozisyona en yakın galatasaraylı futbolcu. bu kadar yok sayılıp etkisiz demek kasıtlı bir yorum olur.

    kaldı ki 3 ocak 2023 antalyaspor fenerbahçe maçında osayi yetişir yetişemez ona bakmam temas var o yüzden kurala göre ofsayt demişti.

    ne güzel güldürüyorsunuz kendinize. biliyorsunuz bu ülkede 3 günden sonra her şey unutuluyor, siz de keyfi şekilde istediğiniz ya da belki de sizden istenen şekilde konuşabiliyorsunuz.

    edit: video eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın