• 41
    an itibariyle sezonun en önemli maçı olan maç. tam konsantrasyonla devam edip rakibi küçümsemeden oynayıp 3 puanı almamız gerekiyor. bu maçta sonra sami yen'de üst üste iki maça çıkacağız. önce ümraniyespor ile oynuyoruz, daha sonra ise trabzon maçı var.

    önümüzdeki fikstürden 3/3 ile çıkarsak ligde 12 maçlık galibiyet serisi yakalamış olacağız. lig tarihinde başka bir örneği var mı bilmiyorum. bu üç maçın birinde de fener mağlubiyet alırsa puan farkını 7'ye çıkarırız ve iki maç kaybetme hakkımız oluşur. bizim için psikolojik açıdan oldukça rahatlama vereceği gibi onları da daha fazla strese sokacaktır.

    arada bir mağlubiyet alsak dahi bu takım yine bir seri yakalayacaktır. ilk mağlubiyetten sonra yakalayacağımız serinin sonunda muhtemelen şampiyonluğa çok yakın konumda oluruz. nisan sonu mayıs başı bizim için çok rahat geçer. 37. haftadaki fener maçına şampiyon çıkarsak makarayı görün hele, muhtemelen tribünde maça odaklanan adam olmayacaktır.

    23-24 sezonunda bu takım ve okan hoca çok güzel şeyler vadediyor. icardi'nin tutulduğu ve diğer kilit adamların takımda kaldığı bir senaryoda ilk 11'e 2-3 takviye ile şampiyonlar ligi gruplarına kalmak hayal olmaz. umarım icardi işi uzamadan yaz döneminin başında hemen çözülür ve kampı takımla geçirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın