resim
Ali Şansalan
Görev:Hakem
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 262
    antu gibi yorum yapmaya gerek yok. bir kaç faulü atlamış olabilir ancak sert bir maça izin verdi. 21 ocak 2023 galatasaray antalyaspor maçı'nda attığımız ilk gölde abdülkerim topu kaparken sağlam şarj yaptı. ben mesela golü o pozisyon nedeniyle iptal ederler demiştim.

    penaltıyı verdi. ancak icardi öncesinde ömer toprak'ın pozisyonunu bozuyor. orda var çağırdıktan sonra yapacağı hiç bir şey kalmadı. fenerbahçe'nin öyle bir baskısı var ki hakemler üzerinde. göze batanın kariyeri bitiyor. aynı pozisyonda galatasaray'a atılan golü iptal etse doğru yorumladı derdim. pozisyon gri.

    sergio oliveira'nın kartı doğru. oyun dışına çık diyor. çıkmıyor adam. bilmiyorum çıkması gerekiyor mu kafa çarpışmalarında ama rakip oyuncu çıktı, hakem çık dedikten sonra çıkacaksın arkadaş. benzer bir karti torreira da görmüştü.

    abdülkerim'in kartı da doğru. adamı tuttu. kontra öncesi...

    fakat antalyaspor futbolcuları ilk yarıda oyunu çok soğuttu. 2 dakika eklenmesi skandaldı. orada ali şansalan'a değil 4. hakeme kızmamız gerekiyor.

    yine ilk yarıda güray'ın sarı kart pozisyonu vardı. onu bein de özenle gizledi tekrarını göstermedi net açıyla. bence rashica'ya yapılan net fauldü. antalyaspor bir kaç daha sarı kart görebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın