• 2
    erkek basketbol takımımızın yeni transferidir.
    öncelikle, bu dönemde alınabilecek en iyi oyuncu bence, şahsen ismi düşmeden önce de içimden geçen oyuncu kendisiydi. dualarım tuttu diyelim. çok heyecan veren, tutarsa fazla fazla maç kazandiracak ve kendisine çok sağlam bir kitle yaratacak oyuncu.
    avrupa'da çıktığı ilk iki maçtan sonra epey gündem olmuştu. ilk iki maçında toplam 87 sayı atmıştı eğer yanilmiyorsam. rekor üstüne rekor kirmisti aba liginde. ligin en skorer oyuncusu hatta.
    tabii bunda takımının kötü olması ve buna paralel maç başına minimum 15 üçlük deneyecek kadar fazla top kullanması da etkili elbette. bakalım bizim takimimizda kendisini bu konuda nasıl dizginleyeceğiz.
    ligimiz daha rekabetçi bir lig, russell'in geldiği takım da yani galatasaray nef'de mornar gibi vasat değil hedefleri olan bir takım. bu hedeflere ulaşma konusunda vereceği katkıdan hiç şüphem yok. dediğim gibi tutarsa çok konuşulur, çok kitle yaratır kendisine. bost'u falan çabuk unuturuz.

    bunun dışında; buy out ödediğin bir oyuncuyla uzun vadeli sözleşme imzalaman, en kotu +1 opsiyon koyman gerekir bu isim kim olursa olsun. ama biz russell ile sezon sonuna kadar anlaşmışız. epey hatalı bir karar, umarım mantıklı bir izahı yada bizim bilmediğimiz ve açıklanınca öğreneceğimiz bir opsiyonu vardır.

    yalnız, russell transferi ile bir tane yönlendirici kısa almamız tümüyle farz oldu. çünkü russell takımı oynatan değil daha çok skorer yönüyle öne çıkan bir oyuncu. takımda ne ennis ne mcgee oyun kurup takımı yönlendiremiyor. bizim aslında ilk ihtiyacımız bost ile aynı oyun karakterine sahip bir oyuncuydu. bu yönde bir transfer gerçekleşecek mi göreceğiz.

    hayırlı uğurlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın