• 2818
    18 ocak 2023 ankaragücü beşiktaş maçı sonrasinda samimiyetten uzak bir aciklama yayinlamis kulup.

    https://bjk.com.tr/tr/haber/85391

    --- alıntı ---

    kulübümüzden açıklama

    ziraat türkiye kupası'nda oynadığımız mke ankaragücü karşılaşmasında ne yazık ki futbolda şiddete bir kez daha tanık olduk. 4 eylül 2022'de yapılan müsabakada sahaya girerek futbolcularımıza ve maçın hakemine yönelik saldırı gerçekleştiren ankaragücülü bir holiganın neden olduğu skandalın üzerinden çok geçmemişken yine bir ankaragücü maçında tribünlerden sahaya direkt olarak futbolcularımızı yaralamaya yönelik bir muşta atıldı.

    sahaya giren şahsın, olaydan sonra adeta kahramanlaştırıldığı bir ortamın, bugün yaşananlara zemin hazırladığına, üç maymunu oynayanlar dışında tüm kamuoyunun şahit olduğuna inanıyoruz.

    sporda şiddetin önlenmesi için ortaya konan çabalara rağmen cezaların caydırıcılıktan uzak olduğunu bir kez daha vurguluyor ve futbolumuzun tüm unsurlarına bu şiddete birlikte son vermek adına çağrıda bulunuyoruz

    --- alıntı ---

    hakli olarak gorulecekleri aciklamada bile ona laf sokayim bunu yandas yapayim ordan cikar saglayayim derdindeler. sorsan madem dusunceniz buydu diye o zaman neden zamaninda eboue'ye saldirmak icin sahaya giren taraftarlarinizi korudunuz diye giklari cikmaz.

    kucuksun sen kucuk kal efendi besiktas.
App Store'dan indirin Google Play'den alın