• 46
    başakşehir'e 7 attığımızdan beri ilk kez o kadroyla sahaya çıkacağımız maç. muhtemelen tabii. yani başakşehir'e 7 attık, bu maçta da 7 atarız diye demiyorum. o maçta iyi oynamakla birlikte vurduğumuz da girdi ancak insan merak ediyor tabii bu sefer kendi evimizde, böyle bir atmosferde ne yaparız diye.

    bu vesileyle okan hoca ile ilgili de bir şey söylemek istiyorum. bunu da işler iyi giderken söyleyelim ki sonra ''okancı'' olmayalım. bu takıma torreira ve mertens 4. hafta geldi, seferovic çürük çıktı, icardi ve rasciha ekim sonunda oynamaya başladı. onlardan da 2-3 maç yararlanıp araya girdik. aradan beri de hep eksik çıkıyoruz. ya icardi yok ya mertens yok ya torreira yok ya oliveira yok. futbolda tabii ki sakatlıklar var, cezalar var ancak biz gerçekten ideal kadromuzla çok az maça çıkabildik. hep de takımın omurgasından birileri yoktu maalesef. buna rağmen, bu fikstüre rağmen bu durumdayız. okan hoca toplantılarda bunu söyleyince bahane gibi algılanıyor ancak adam haklı. kafasındaki kadro bırak maça çıkmayı, eksiksiz bir şekilde antrenmana bile çıkmadı neredeyse.

    umarım bu maç da hatay maçı gibi hem çok konsantre hem de şölen havasında geçer. çıktığımız kadroyla da mayıs ayına kadar olabildiğince az fire vererek devam ederiz. icardi'nin gol attığı bir maç olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın