resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1447
    açıkcası gereksiz yere üzerine gidildiğini düşünüyorum. barış alper henüz 22 yaşında, en üst seviye lige henüz geçen sezon adım attı. oyun tarzı olarak topla oynamaya yatkın. bu sezon özelinde fiziksel olarak müthiş bir gelişim kaydetti. hızı da aynı seviyede gelişti. fakat hala pas tercihlerinde büyük hataları var. kendisinin en çok benzetildiği burak yılmaz'ın 25 yaşından sonra gerçek futbolcu olduğunu düşündüğümüzde barış'ın bu zaman ihtiyacı var.

    bu çocuk henüz 10 gün önce 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı'nın yıldızlarından biri oldu. hatta o maçta da çok iyi oynamasına rağmen son pas tercihlerinde ve vuruşlarında hata yaptı. fakat taraflı tarafsız herkese göre maçın gizli yıldızdıydı. bu maçtan önce de 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı'nda son dakikalarda attığı golle takımına altın değerinde bir 2 puan kazandırdı. yine 5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçı'nda da iyi bir oyun çıkarmıştır.

    yani kısacası barış alper gelişme çağındaki bir oyuncu. hata da yapacak, yanlış da. önemli olan bu hata ve yanlışlarını hızlıca düzeltme yoluna gitmesi. barış alper bu sezon özelinde önemli bir rotasyon oyuncusu olduğunu kanıtladı ve takıma da gerekli katkıyı verdi.

    okan buruk oyuncu kazanma noktasında ne kadar başarılı bir hoca olduğunu herkese ispat ediyor. barış alper'in hata ve yanlışlarını da ona en güzel şekilde gösterecek kişi okan buruk'tur.

    bu sebeple başta da belirttiğim gibi eleştir elbette olsun ama mental olarak geriye gitmesine sebebiyet verecek şekilde yıkıcı değil. 22 yaşındaki yerli oyuncuları kazanamazsak yabancı oyunlara milyon euro'lar saçmaya devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın