• 666
    furbol formalarını adidas ve puma'nınkilerden daha çok beğendiğim marka. 2011 yılından beri formalarımızı yapıyorlar. hepsini çok beğendiğimden değil ama adidas ve puma'nın bu süre içinde çıkardığı formalar daha kötü olduğundan nike'a yakınım. yakalı 12-13 formamız ve tam parçalı 13-14 formamız nike'ın bizim için yaptığı en iyi tasarımlardı. sonra bir sapıtma periyodu oldu. üç şeritli 14-15 forması, göz bozan 16-17 forması çok kötüydü. 18-19 parçalımızı beğendim. 20-21'deki yeşilden maviye harika bir geçiş* tadındaki parçalı kotüydü, 21-22 monaco çakması çok çok kötüydü. bu seneki formamızı ise siyah şort ve tozlukla çok beğeniyorum.

    adidas'ın formayı domine eden üç çizgisi bizim gibi kökleşmiş, geleneksel bir forma tasarımı olan kulüplere gitmiyor. son yıllarda kollardaki üç çizgi inatları biraz kırılmış olsa da genel durum bu. halen arsenal ve manchester united'ın adidas formalarını garipserim mesela. aıg sponsorlu 2007-2008 manu forması ve o2 sponsorlu efsane arsenal formasıyla hatırlıyorum hep adamları.

    puma ise tasarım konusunda en kötüsü. geçen sezon tüm kulüplerine kaktırdıkları logosuz, tipografi baskın 3. formalar rezaletti. düşünsenize, galatasaray logosu yok formada, sadece kocaman galatasaray yazıyor. çakma forma gibi. 1. formalarda da genellikle çok parçalı bir dizayn benimsiyorlar, sade şıklık kaygıları hiç olmuyor. beden eğitimi hocası eşofmanı veya okul takımlarının tekstilci tanıdıklara yaptırdıkları formalara benziyor.

    bununla beraber son yıllarda new balance'ın beğendiğim formaları oldu. türkiye ligi'ne gireceklerini sanmıyorum gerçi onların.
App Store'dan indirin Google Play'den alın