resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2116
    galatasaray'da bu sezon en iyi performansı gösteren futbolcu. sezon başı kampa bile alınmayıp yollanacakken takımda ki sakatlıklardan dolayı zorunlu olarak oynatılmıştı ve performansı ile bir daha formayı bırakmadı. bu performans ile devam ettiği sürece kendisinin sezon sonunda büyük ihtimalle ayrılacağını düşünüyorum.

    12 milyon euro az geliyor ama türkiye liginin piyasası ve prestiji ortada. fenerbahçe örnekleri veriliyor ancak fenerbahçe'nin koç soyadı avantajı var. koç ailesi uluslararası arenada çok sağlam ilişkileri olan bir aile. tabi transfer işi de biraz network işi olduğu için onların durumu başka. nitekim olası transfer hilelerine girmiyorum bile. o yüzden 25-30 milyon gibi meblağlar hayalden öteye geçemez maalesef.

    tabi kendisinin bu devre arasında kesinlikle satılmaması gerektiğini düşünüyorum. dubois'ya güvenip kendisini şimdiden satarsak çok pişman oluruz. dubois maalesef fizik olarak çok kötü bir seviyede. gelecek sezona toparlayabilir mi meçhul. o yüzden boey'i sezon sonunda satıp olası bir sağ bek transferi yapabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın