• 2167
    uğur karakullukçu ve mehmet demirkol bu sözlükte çok haksız ve yanlış anlayarak linçlenen iki değerli yorumcu. karakullukçu objektiflik kaygısı güttüğü için linçlenirken, demirkol da fener sinsiliği yaptığı için linçleniyor. hadi diyelim ki bu iki kişi hakkında fikirleriniz doğru, niye ikisine birden nefret kusuyorsunuz? tezatlık yok mu bu yaptığınızda? galatasaraylı olanı galatasaray lehine konuşmadığı için, fenerbahçeli olanı fenerbahçe lehine konuştuğu için linçliyoruz. yani birisini tuttuğu takım lehine konuşmadığı için birisini tuttuğu takımı lehine konuştuğu için linçliyoruz. niye?

    ki, ortada çok daha büyük bir sorun var. uğur karakullukçu da demirkol da galatasaray düşmanlığı yapmıyor. bu adamlar senin gibi haberi sadece twitterdan almıyor, futbolcularla menajerlerle diğer gazetecilerle birebir iletişim halindeler. ikisi de mümkün mertebe gördüğü şeyi, görüp çözemediğinde ulaşabildiği uzmanlardan aldığı şeyi söylüyor. tabiki yanlış fikirleri, yanlış anladıkları, bizim tersimizde çıkarımlar yaptıkları oluyor.

    kendisi yalnızca entelektüel yaklaşımı ile bile diğer yorumculardan çok ayrılan bir yorumcu. tek üzüldüğüm detay, geçen yıl emre özcan ile birlikte yaptıkları programda aralarında çözemediğim bi uyumsuzluk olmasıydı. aralarında bir bozukluk mu var yoksa sadece sahneyi paylaşımda bir kimya sorunu mu yaşıyorlardı bilmiyorum ama bunu farkeden kanal yönetimi de bir daha iki ismi yan yana getirmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın