resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4250
    "yapım gereği haksızlık karşısında susamam."
    -kerem 'potter' aktürkoğlu, nisan 2022

    bölüm 1 - locomotor mortis
    başakşehir'de, 16 yaşında top ayağına değmesin diye dua ediyordu. her top kaybettiğinde onu sakatlayacaklar endişesi ile oynadı. 19 yaşında sözleşmesi bittiğinde "baba, futbolu bırakacağım" demişti.

    bölüm 2 - obliviate
    3.ligden geldiği galatasaray'da ilk kez ilk 11'de başladığı göztepe maçında 3 gol atarak kariyerine nokta yerine üç nokta koymuştu kerem. kariyerinin başında çalınan 4 yılını hafızasından silmişti artık. 4 yıldızlı forması üzerinde, hep hayalini kurduğu oyunda başroldeydi ve bırakmaya da hiç niyeti yoktu.

    bölüm 3 - expelliarmus
    intikam ölümden güçlüdür. onun erzincanspor'dan transferini çok isteyen fatih terim'in ismini verdiği stadda, ona inanmayan başakşehir kulübüne karşı sahaya çıktı bu kez kerem. dakikalar 87'yi gösterdiğinde hat-trick'ini tamamlamıştı. tesislerde kalmasına izin vermeyen o kulübe tarihinin en farklı yenilgisini yaşatmıştı.

    bölüm 4 - avada kedavra (abracadabra)
    kadıköy'de galatasaray'ın 3-0 kazandığı maçta 2. golün başlangıcında, 2018'de serie a'da yılın oyuncusu seçilmiş mauro icardi'nin ayağındaydı top ve kerem o topun ayağına değmesi için dua ediyordu bu kez. a kalite bir vuruş ile topu fenerbahçe ağlarına gönderdi. kadıköy'ü ölüm sessizliğine büründürmüştü.

    bölüm 5 - expecto patronum
    gollerinden sonra sihirli değneği ile tribünlere koşan aktürkoğlu'nun ihtiyacı olan 2 kelime daha vardı: expecto patronum. ruh emici eleştirilerden sıyrılıp saha içindeki büyülerine devam edebilmesi için. harry arkadaşlarına bu büyüyü öğretirken şunları söylemişti: "working hard is important, but there's something that matters even more, believing in yourself". bu büyüyü öğrendigi zaman kerem için her şey çok farklı olacaktı.

    galatasaray tarihinin en pahalı 6 transfer satışının üçü sol kanat oyuncusu (bruma, arda, garry). önümüzdeki birkaç yıl içerisinde listeye kerem de eklenecek. belki de bu isimlerin önüne geçecek. 20/21 sezonunda toplam yaklaşık 10 maçlık bir süre sahada kalıp 6 gol 3 asist, 21/22 sezonunda toplam yaklaşık 44 maçlık bir süre sahada kalıp 13 gol 13 asist, 22/23 sezonunda ise toplam yaklaşık 14 maçlık bir süre sahada kalıp 8 gol 2 asist yapmıştır. takımımızda bugüne kadar toplam 27 gol 18 asistlik bir performans göstermiştir. kabaca 4 maçın 3'ünde ya gol ya da asist katkısı sunmaktadır.

    sözlüğe bir süredir yazamıyordum fakat kerem ile bir ortak noktamız var. yapım gereği haksızlık karşısında susamadım. sarı kırmızı renklere gönül vermiş isek değerlerimize sahip çıkalım. stadda, sosyal medyada kerem'e yapılan eleştiri dozunu biraz azaltalım. sizleri seviyorum büyük galatasaray taraftarı.

    https://youtu.be/aiWLbBXLW0s
App Store'dan indirin Google Play'den alın