• 576
    fenerbahçe’nin 8 yıllık kupasızlığı ve ondan öncesinde yavaştan kendini gösteren loserlığının büyük iki sebebi vardır. 1. fatih terim ve şenol güneş gibi yakın tarihin en büyük iki teknik direktörü rakiplerinde görev almıştır. 2.si de bu meymenetsizin zihniyeti fenerbahçe kamuoyunu ele geçirmiştir.

    her şey çok güzel, temmuzda ligi kapatalım biz şampiyonuz, biz çok güçlüyüz derler, iki maç oynanır işler ters gidince biz mükemmeliz hakemler bizi engelliyo rakibi kayırıyor derler, rakiplerinin transferlerine salça olurlar habire transfer çalımı(!) attırırlar, ilk aleyhlerine hatada ortalığı ayağa kaldırıp takımın motivasyonunu bitirirler, sezon sonu da takım kötüydü baştan aşağı yenileyelim derler.
    fenerbahçe’nin takımı 0dan kurmadığı sezon hatırlamıyorum ya belki ersun yanal şampiyonluğu falan olabilir. ondan önce ve sonra her yıl ilk 11lerine en az 5-6 transfer yapıyorlar.
    bu tablonun tek sebebi bu ahmakça yaklaşımdır. mükemmeliz diyince mükemmel olduğunu zanneden, o kadar da mükemmel olmadığını görünce ortalığı yangına veren bu ahmakça yaklaşımdır. şimdi yine konuşuyorlar hakemler ligi galatasaray’a vericek diye. biz de diyoruz bazen fener lehine bjk lehine çalışıyor hakemler diye ama biz bunu, “hakemi de yenicez” mottosuyla söylüyoruz hatta eğer biz kötü oynuyorsak “ne oynadın da hakem diyorsun” entryleriyle doluyor burası. bunlar ise “bu hakemlerle kazanamayız” moduyla söylüyor, ki bunu tam olarak kendi takımları kötü oynarken söyledikleri için motivasyonlarını ciddi manada düşürüyor.

    bir de kendisini bir halt zannediyor kanaat önderi zannediyor bu ve bunun gibileri. bunun bir de beşiktaşlı versiyonu vardı, büyük büyük laflar eder hemen hemen hepsinin altında kalır ama yine çıkar yine büyük büyük laflar ederdi. varoş ağızları vardır, hakaret etmek ile durum belirtmek arasındaki farkı bilmezler.
    bunun gibilerin ağzına baktığı sürece fenerbahçe camiasının burnu boktan çıkmaz. yarın es kaza şampiyon olur kendilerini real madrid seviyesinde atfederler, gider lille den psv den tekmeyi yiyince kaldığımız yerden devam ederiz.
    dışarıdan kendi kendilerini böyle bitirmelerini izlemek eğlenceli bile değil çünkü çok çirkinler çok saldırganlar çok mantıksız ve panikler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın