resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2095
    psv ya da benfica'da oynuyor olsa, orta sıra bir premier lig ekibine bile 30 milyon avro'dan aşağı transfer olmayacak futbolcumuz.

    boey'den vazgeçmemiz şu an mümkün değil. yedeği de lyon'dan gelen birisi ve tok satıcıyı oynamak için bundan iyi bir fırsat olamaz. bu çocuk çok genç, hızlı ve yetenekli. daha aşacağı bir sürü engel var. her geçen gün bizim kıytırık lig'de bile kendini geliştiriyor. boey 30 etmez diyenlere bakmayın; 22 yaşında, fransa'dan gelmiş ve mevkiisi itibariyle az bulunan ender bir yetenek etmeyecekse kimse etmez zaten.

    ülkenin adı türkiye değil de fransa olsa chelsea baglamıştı 45'i neden bahsediyoruz biz. oyuncu değil, oynadığı ülke fiyatı düşürüyor. boey, torreira, kazım can, yusuf demir, kerem vs. bu çocuklar bizim geleceğimiz. 100 küsür yıllık tarihimizde kazanamadığımız paraları bunlardan kazanabiliriz. her gün avrupa'da envayi çeşit maç izliyoruz. üst düzey takımları çıkın, geriye kalanlarda var mı allah aşkına boey ve kerem gibisi? biraz oyuncularımızın kıymetini bilelim. ayağına top değmeyen arda güler kadar övülmüyor bizimkiler.

    işin özeti: 30 veren varsa bir sonraki satıştan en az yüzde 25 koyup gönderilmesi dışında satılması enayiliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın