resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1053
    fenerbahçeli trollerin boşa kürek çekme çabasına konu olmuş büyük galatasaray'lı.

    arkadaşlar bu ülkede beşiktaş'ın başkanı görevi bırakıp tff başkanı oldu. tff başkanı olduğunda beşiktaş jimnastik kulübünün, resmi tff başkanına 25 milyon dolardan fazla borcu vardı. bizzat beşiktaş kulübü 25 milyon dolar tff başkanına borç ile yükümlüydü.

    devam ediyoruz.

    fenerbahçe'nin as başkanı türkiye futbol federasyonu başkanı oldu. bu noktada bir alıntı yapalım.

    --- alıntı ---

    fenerbahçe hisseleri elinde olan federasyon başkanı!

    son noktada bir hatırlatma yapmakta fayda var. devletin resmi ajansı olan anadolu ajansı 26.02.2016 tarihinde bir haber paylaştı. haberde fenerbahçe futbol a.ş'nin sermayesini 25 milyondan 29 milyon liraya artırdığı ve 76 milyon 520 bin 400 tl'lik hisse satışı gerçekleştirdiği yazıyordu.

    hisse alımı yapan kurumlar arasında 3. sırada yer alan limak inşaat sanayi ve ticaret a.ş. 72 bin 821 lotla üçüncü sırada yer alıyordu.

    --- alıntı ---

    fenerbahçe spor kulübünün en büyük hissedarı tff başkanıydı! bakın adam fenerbahçe'ye 2-3 maç kazandırıp elindeki hisselerden milyon dolarları götürebilecek güce sahipti. bu adam hakem atadı! daha ötesi var mı ya!?

    tüm bunlar olurken utanmadan, arlanmadan galatasaray ve tff yalanlarını atıyorlar. tıpkı befair kampanyalarında olduğu gibi. girip linkedin'e bakın hande sümertaş hala creative and comm senior director/entertainment olarak bein medya grubunda çalışıyor. ulan ne değişti? 1 yıl boyunca tişört bastırmaktan, stat panolarına reklam vermeye, yeni transferlere befair dedirtmeye kadar her türlü şeyi yaptınız kadın hala çalışıyor ne değişti?

    bunlar çok ciddi şekilde fetö tatikleridir. gerçekten dürüst savcıların şu lake of tears'ları falan hemen içeri alması gerekir. ülkemizin içinde bulunduğu karışık seçim ortamında saha dışında yapılan bu işlerin gideceği yerin herkes farkına varsın. başkanları ofsayt olup olmadığı bile net olmayan bir pozisyon sonrası çıkıp "sokaklar" diye konuşabiliyorsa bu işin içinde gerçekten farklı şeyler aramak gerekli. dikkatli ve sakin olalım. fevri çıkışlardan uzak duralım. erden başkan'a bir yerden gelen (!) talimatlarla yapılan bu oyunları bertaraf ederiz zaten önemli değil ancak ben bunların daha başlangıç olduğunu düşünüyorum.

    dirayetli olalım. sakin olalım. her şey hukuk önünde açıklığa kavuşsun. bu yüzden galatasaray'lı hukukçu arkaşlarımıza büyük iş düşüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın