resim
David Datro Fofana
Takım:Burnley
Mevki:Santrfor
Yaş:21
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 16
    kiralayacağımız haberleri çıkan futbolcu. genç yaşta chelsea yapan bir wonderkid olsa da transferinin gerçekleşmesini istemem. bunun iki sebebi var.

    birincisi, icardi varken yedeğe genç adam almak mantıksız bir hareket olur. ne kendisi icardi'yi keser ne de biz mertens'i kesip kendisinin de yer aldığı bir 4-4-2 dizilimine geçeriz. kanat oyuncularımız da iyi ve kanat rotasyonumuz da oturdu. oraya da gelemez. bu adam da chelsea'den buraya kiralık olarak gelmek istemez. gelirse de sorun yaşar ve takıma bir faydası olmaz.

    ikinci olarak ise mevcut forvet hattımızdaki oyuncuların ikisi kiralık diğeri ise 37.5 yaşında ve sözleşmesi sene sonunda bitiyor. olağandışı bir durum olmazsa (özellikle icardi'nin bonservisi konusunda) sezon sonunda forvet hattımız boşalıyor. biz eğer forvete yedek birini alacaksak bu gomis gibi yedek oturmaktan gocunmayacak ve sonradan oyuna girdiğinde tecrübesiyle iş yapacak biri olmalı. böylece sezon sonu sadece as santrfor kovalarız.

    saydığım nedenlerle kendisini istemiyorum. kaldı ki kiralık aşk muhabbeti de sıktı artık beni. o yüzden yeter. daha rashica ve icardi'nin bonservisi konusu varken üçüncü birine hiç gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın