resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3648
    zamanında fatih terim isminden dolayı seçimlerde çoğunluğun desteklediği bir başkandı. sadece terim isminden dolayı da değil ortaya bir vizyon koyan tek aday kendisiydi o dönemde.

    başkan olmadan önce çok popülist açıklamaları oluyordu sosyal medya hesabından. işte "şöyle yapalım böyle yapalım" diye. ilk hayal kırıklığı candaş tolga denen trolden yediği ayardı. bir galatasaray başkan adayı sosyal medyada alelade bir kişiden ayar yiyemez onun muhatabı olamazdı. ikinci fiyaskosu ise o dönem tartışılan avrupa ligi için "biz girişimlerde bulunuyoruz" açıklamasıydı ki bu ispatlananilecek bir yalandı. yine popülist davranmıştı. lig kurulmadı dahi hatırlarsanız.

    başkan olduktan sonrası ise tam bir yıkımdı hem camia hem taraftar için. terim üzerinden ayar verildi galatasaray'a. teknik direktörüne sahip çıkmak yerine hocasını bu insanlara yem etti. nasıl yem ettiklerini nihat kırmızı itiraf etmişti zaten. sadece bunla kalsa yine iyi, hocayı itibarsızlaştırmaya da çalışmıştı. sosyal medyada hala aktif olan ne idüğü belirsiz trollere neler neler yazdırdılar hoca hakkında. o troller hala torrent savunuyor ve okan hocaya üst perdeden konuşuyorlar farkettiyseniz.* kusura bakılmasın ama galatasaray'ın şu anki haline bu tiplerin sevinmeye hakkı yok.

    tff üzerinde hiçbir yaptırımı olmamıştı ne kendisinin ne yönetiminin. bunu da geçiyorum sosyal medyada linç edilen taylan antalyalı'ya desteği bile verememişlerdi. mehir vakfı diye bir vakfa* galatasaray kulübünde ağırlama yapmıştı. haberi olmaması ise daha büyük skandaldı. ışıtan gün mevzu zaten başlı başına çok acayip bir şeydi. adamı başkanlığı kaybetmek uğruna savunmuştu. ali koç ile yakınlığı da açıklanabilecek bir şey değildi. hele bir kadın futbol takımı maçı olmuştu ki dostluk bilmem ne adına tam bir faciaydı.

    dönemi boyunca tek iyi yaptığı şey transferlerdi. kimse bence bunu inkar edemez, etmemeli. morutan, boey, berkan hatta ve hatta cicaldau çok iyi tercihlerdi.

    velhasıl kelam insanlar ilk çıktığında desteklemiş olabilir ama hata yapan insanı desteklemeye devam edecek diye bir şey asla yok. galatasaray zararın bir yerinden dönmüştür önemli olan da budur. ilerde sayın dursun özbek başarılı olursa kendisini o dönemde destekleyenler çıkıp "siz zamanında desteklemediniz, konuşmaya hakkınız yok" dese ne denilebilinir ki? bu konuların artık geçmişte kalması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın