resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3647
    en ufak sağlıklı mantıksal süzgeçte, benzerlik oranı %1 bile bulunamayacak karşılaştırmalara bahis olan eski galatasaray başkanı.

    galatasaray başkanı olduğu seçimde; en mantıklı aday kendisiydi. bunun bir zaman sonra yanlış çıkması dönemin şartlarını görmezlikten gelmeyi gerektirmez. karşısında derdi aday bile olmamak olan gayriciddi 3 aday ve en büyük vaadi küçülmek olan hamamcıoğlu vardı. burak elmas; en hazırlıklı gözükendi projeleri gereği ve çoğu galatasaray taraftarı için birinin yanında olması başarı için olmasa bile galatasaraylılık kalitesi olarak kesin teminat olan fatih terim ileydi. sonra rezil bir insan çıkti maalesef ama zamanında desteklendi diye başarısızlık ve skandallarına rağmen desteklenmesini beklemek epey ilginç.

    işin içinde insan olan her şey belirsizliğe mahkumdur. sözlük sınırlari içinde hakaretengiz bir şekilde bahsedilmediğinde; ad soyadı ile bahsedildiğinde bile tepki ile karşılaşılan, galatasaray sözlük tarihinin açık ara en istenmeyen kişisi şuan gayet başarılı bir başkanlık sergiliyor. ne yapalım, delikanlılıktan düşmeyelim diye daha önceki seviyesizlikleri sürdürüp yağlı surat mı diyelim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın