resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3645
    başkanlığı esnasında "ben olduğum sürece okan buruk galatasaray teknik direktörü olamaz." açıklaması yapması son derece doğaldır. tercih kendisine aittir ve bu beyanı da bir strateji çerçevesinde açıklanmıştır.

    bu gün teknik direktör okan buruk'ken bu eski tartışmaları gündeme getirmenin kime ne faydası var bilemiyorum. bir güruh var ve sürekli fatih terim meselesini ya da işte bu tarz kaşıdıkça iltahaplanan mevzuları sürekli hortlatıyor.

    ben hak veriyorum arkadaş burak elmas'a.

    ben olsam okan buruk'la asla çalışmazdım. başarılı olacağı tanrılar tarafından bana garanti edilmiş olsa bile.
    galatasaray'a ihanet etmiş kimseyi bu kulübün kapısından sokmazdım. dünyada çok sayıda teknik adam var. elbet nellson'lu, boey'li, oliveira'lı, torreira'lı, mertens'li, mata'lı, icardi'li, muslera'lı bu kadroyu başarıya ulaştıracak başka teknik adamlar da bulunur.

    ama bu gün galatasaray taraftarı ekseriyetle okan buruk'tan memnun. benim gibiler ise takımın başarısından memnun ve zaten okan buruk teknik adam olmuşken bu tarz konularla tekrar gündem yaratmanın anlamını çözemiyor. galatasaray'a ihanet etmiş birine muhalefet ancak teknik direktörün seçimi aşamasında fayda sağlar. adam teknik direktör olduktan sonra bu muhalefeti yapmak galatasaray'a zarar verir.

    bu konuları tekrar tekrar gündeme getirmek de galatasaray'a zarar verir.
    bu camianın yaralarını kaşımayı bırakın.
    konsantrasyon modundayız, buna göre hareket edin.
    benden galatasaray'ı seven herkese tavsiye...
App Store'dan indirin Google Play'den alın