• 111
    taylan,oğulcan, diagne,babel, emre taşdemir, emre kılınç, emre akbaba, ömer bayram, etebo, aytaç kara, alpaslan öztürk, omar, yedlin, arda turan, fatih öztürk, ismail çipe, şener özbayraklı, semih kaya, muğdat çelik, birhan vatansever, sekidika, jimmy durmaz, pulgar tipi vasatlıktan uzak durmamız gereken dönem.

    dünya kupası için verilen arada yaptığımız hazırlık maçlarında baran, efe, emin gibi genç yetenekler rotasyon için hazır gözüktü.

    hazır takım safralarından kurtulmuşken bu saatten sonra vasat yerli peşinde koşmak ve manasız para dökmeye gerek yok. 33 tane vasata para döküleceğine 3 tane kaliteli ayakla önümüzdeki sene şampiyonlar ligi seviyesine hazır hale geliriz. zaten kuruluş amacımız da bunu gerektirir.

    quality over quantity formülü ile a milli takım oyuncusu veya a milli potansiyeli olan genç yerli oyuncu örn: rıdvan yılmaz, mert müldür, cengiz ünder, ali akman gibi ve en az 4 sene santrfor mevkinin hakkını verecek moussa dembele gibi isimler üzerinde durmak kadro mühendisliği açısından doğru bir yaklaşım olur diye düşünüyorum. türkiye süper lig’den bir de şu çocuk dikkatimi çekiyor: (bkz: borja sainz eguskiza)
App Store'dan indirin Google Play'den alın