• 11
    global futbol dinamigi icinde mantikli sebepleri varsa arda'nin bugüne kadarki hicbir performansinin galatasaray camiasinda methedildigi kadar iyi olmadigini düsünen ve begenmeyen taraftar da olabilir.

    örnegin:

    arda turan'in 2008-2009 sezonunda sag kanada gecmemek icin yaptigi profesyonellikten uzak nazlari, medya önünde yaptigi yabanci/yerli ayrimcisi aciklamalari, sol kanadi kewell'a kaptirinca sakal birakip mahkeme duvari gibi bir suratla dolasmasini, takim icinde lobi yapmasini, cezali oldugu macta stad görevlilerinin üzerine polat alemdar tavirlariyla yürüyüp itelemesini, istedikleri yapilmadigi takdirde takindigi tavirlar ve degistirdigi oyun stiliyle takim kimyasini bozmasini, istikrarsizligini ve bunun üzerine agzina emzik olsun diye verilen takim kaptanligi ve 10 numarali formayi da eline yüzüne bulastirmasini, yillardir yapmaktan usanmadigi ucuz milliyetci popülist söylemleri ve sürekli türklük vurgularini görüp, duyup "ben demistim" diyen bir taraftar olmasi da gayet olasidir.

    dedigimiz gibi, tüm bunlar bu sözlükte bugüne kadar onlarca defa yazildi. ama okuma aliskanligina sahip olmayip yazma askiyla tutusan ortalama türk vatandasi pek tabii bunlar hic söylenmemis gibi "neyini begenmiyon kardesimmmm" "aile içi siddet kurbani misin", "beyin fonksiyonlarin mi eksik?????" diye orada burada külhani yardirmalar yapmakta, bu arada tabii disardan izleyenleri de yarim yarim yarmaktadir.

    bir dahaki yilbasinda bütün galatasaray camiasi birbirine kitap armagan etsin. türkiye'de okuma devrimi gerceklestirelim ki okumadan, baskalarinin onlarca defa söylemis oldugu seylerin varligindan habersizce fikir beyan edenler azalsin bu ülkede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın