• 6
    bu eylemi yerine getirenler hakkinda aile içi $iddet maduru, asosyal yahut beyin fonksiyonlari arizalidir gibi yaratici tezler üreten ultra yaratici kisilerin nedense arda turan'in icinde bulundugu durum itibariyle nesini begendiklerini bir türlü tribün popülizmi ile türetilmis yavan ve arabesk kliselerden olusmayan iki cümleyi bir araya getirip, objektif futbol dinamikleri cercevesinde ifade edebildikleri görülmemistir bu arada. böyle de bir turnusol kagidi durumudur arda turan i begenmeyen galatasarayli olmak.

    bu arada bu eylemi gerceklestirenler genelde sirf sözlük sinirlari icinde bile yaklasik 4-5 aydir nesini begenmediklerini (arda turan sahanin ortasina oturup def-i hacet etse alkislayacak durumdaki tribün popülistlerinin tam tersine) gayet detayli ve sistematik bicimde aciklamaktadirlar, sirf arda turan basliginda tonlarca gayet mantikli ve detayli elestiri entryleri bulmak mümkündür. eger okumaniz yoksa yazmaya yeltenmeyin bence. ya da yazilan argümanlari kabul etmiyorsaniz mantik cercevesi icinde cürütün ki yamuk yumuk üstü kapali hakaret cümleleriniz elinizde patlamasin, buralarda soytariya dönmeyin.

    22 yasinda kaptanlikla yükümlü oldugu halde göbegi sarkmis bir adama civan masallah gibi diyecek kadar gözünüz dönmüsse zaten tartismaya gerek yok. kendi hayal evreninizde artik ne tür bir madde koklayarak yasiyorsaniz orada takilmaya devam edebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın