• 107
    özellikle türkiye liginde bu durum ikinci yarıdaki maçlar için takımların iddialarına göre değişkenlik gösterebiliyor. mesela bu ligde belli bir noktadan sonra orta sıradaki takımlar hedefsizleşiyor ve maçları salıyor. kağıt üzerinde güçsüz görünen ama küme düşme hattında olan takımlar ise bu orta sıra takımlarına göre çok daha zorlayıcı olabiliyor.

    bu ligde maalesef anadolu takımlarının hiçbir zaman avrupa vizyonu olmadı. avrupa kupalarına giden takımlardan neden gittik diye şikayet eden bile oldu, bakınız sivasspor. dolayısıyla bana göre 15.sırada küme düşme hattında bulunan anadolu takımı 6.sırada bulunan anadolu takımından çok daha tehlikelidir. çünkü can havliyle oynuyor. bu da birkaç aylık fikstür projeksiyonlarında kolay maç zor maç ayrımını yapmamızı zorlaştırıyor.

    22-23 sezonunda ikinci yarı fikstüründe fenerbahçe, trabzonspor ve başakşehir evimize geliyor. dışarıda sadece beşiktaş deplasmanına gideceğiz. benim için avantaj sadece budur. diğer anadolu maçlarına bir şey söylemek zor. anadolu takımlarının puan durumlarına göre maç içeride olsun, dışarıda olsun maçlar zorlaşacak veya kolaylaşacaktır.

    bir diğer önemli husus ise kolay fikstür muhabbetinin bizi rehavete sürükleyecek olması. fenerbahçe basını artık sağdan bize yanaşıyor farkındaysınız. şimdiden şampiyon ilan eden bile var, aman dikkat edelim. sahada kolay maç yok. hele organize ve profesyonel kötülüğün olduğu bir yerde garanti diye bir şey de yok. galatasaray konsantre olduğu, kenetlendiği sürece bu kötülükleri de aşacaktır, ama rehavete düşmemek şart!
App Store'dan indirin Google Play'den alın