resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 2123
    türkiye'de öyle bir güruh var ki önü çok açık birini engellemek için her daim tetiktedir.

    mario jardel buna en çarpıcı örnektir. galatasaray'a gelmeden önce oynadığı porto'da 175 maçta 170 gol atmış adam bize daha gelir gelmez ayağının tozuyla uefa süper kupasını aldırdı, ardından şampiyonlar ligi'nde tur atlattı ve ligin ilk yarısında 16 maçta 18 gol atmıştı. adamı öyle bir linç ettiler ki sezon sonu gönderilmek zorunda kalındı. yaşı tutanlar daha iyi bilir. ben daha çok rahmetli dedemin anlattıklarından durumu biliyorum. dedem jardel için daima emre belözoğlu'nun takım içinde jardel'e mobbing yapmakla ve fenerli medyanın jardel'e karşı bel altı vurmak dahil linç ve karalama kampanyası yapmakla suçlardı.

    neticede galatasaray jardel'i koruyamadı. verdiği ve vereceği katkıları kaybetti.

    2000-01 sezonu herkesin malumudur. "galatasaray'ı durduracak birileri yok mu?" "her sezon bu mu şampiyon olacak!", "fenerbahçelilerin akıl sağlığı için bu sezon galatasaray şampiyon olmamalı" gibi sözlerle nasıl üst üste beşinci şampiyonluktan edildi galatasaray. çok başarılı bir kadronun sınırsız başarısı durduruldu. müdahale edildi.

    2002-03 sezonu da çok farklı değil. beşiktaş'ın şampiyonluğu hiç temiz değildir.

    bu iki sezon da olsa üst üste 7 şampiyonluk olacaktı. ama müdahale yoluyla bu başarı engellendi.

    2013'te üst üste iki kez şampiyon olmuş ve şampiyonlar ligi'nde çeyrek final yapmış galatasaray'ın önünü kesmek için boşta bir sürü teknik direktör olmasına rağmen fatih terim'e teklif yapılmış ve 6+0+4 gibi, 5+0+3 gibi yabancı kısıtlamaları ile rüya takımın avrupa serüveni rezil edilmiştir. o kadro da 2011-2019 arasında kesintisiz şampiyon olacak potansiyel vardı ki zaten söz konusu 8 sezonun 5'inde şampiyon da olmuştu. galatasaray'a yine müdahale edilmişti.

    galatasaray 2017-2019 arasında fatih terim ile kavuşup yine 2 kez şampiyon olup eyvah dedirtince bu kez 8+6 sınırı getirilmiştir. sonra organize ve profesyonel kötülükle 2019-20 ve 2020-21 sezonlarında bize yapılan operasyonlarla kaybettiğimiz korkunç sezonlar yaşandı. müdahale dozunu artırarak devam etti.

    icardi kalan 19 maçta 30 gol atarsa jardel'e yapılanlar yapılacaktır. bu ligde galatasaray'a yapılan müdahaleler bitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın