resim
Bünyamin Balcı
Takım:Antalyaspor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 30
    okan hoca'nın da hep söylediği şekilde oyun gücümüze inanıyorum şeklinde belirttiği yeni düzenimizde, bünyamin balcı'yı şahsen beğenmeme rağmen kadromuzda bu tarz topçuların pek yeri olmadığını düşünüyorum.

    kadromuzda yer alınabilmesi için daha ekstra meziyetler gerekmeli. yani özellikle bek pozisyonu için altyapımızdan bu tarz topçuları nasıl çıkaramadığımızı anlamakta güçlük çekiyorum. eğer dünya saçması yabancı kuralı ortadan kalkarsa zaten bu şekilde ihtiyaçlara hiç gerek kalmayacak. yine de en azından as ya da yedek 1 sağ bek ya da sol bek'in tamamen altyapı çıkışlı olabilmesi gerekli.

    başka bir açıdan baktığımda ise, fenerbahçe maçında osayi yerine keşke bünyamin oynasaydı. böyle bir durumda net olarak, şu an olumlu yönde bambaşka bir skor üzerinden konuşuyor olurduk.
    (bkz: 08 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı)

    özetle, fenerbahçe'nin bu tarz yerli oyuncuları saçma sapan ücretlerle alması benim için hiç bir problem teşkil etmiyor. bizim sağ bekimiz boey, yedeği de dubois. bu havuza bünyamin nasıl girecek? hadi girdi diyelim, bizler ne kadar sabır göstereceğiz? ancak ali turap girse en azından sabır ve duygusal tarafımız daha ağır basacak. mücadelesine, her ortasına, kademesine yada top kapmasına ekstra motivasyon katacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın