resim
Yusuf Özdemir
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:23
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 7
    bu hafta trabzonspor'a karşı gol atınca dikkatimi çeken sol bek.
    (bkz: 09 ocak 2023 alanyaspor trabzonspor maçı)

    açıkçası kendisi hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim ancak maalesef şu an ülkede yabancı sınırının önderliğinde geldiğimiz noktada özellikle sol bek pozisyonu için aranan özellikler şu şekilde sıralanıyor.
    - sol ayaklı mı?
    evet.
    - koşabiliyor mu?
    evet.
    - çok koşabiliyor mu?
    evet.
    - nereli?
    türk.
    - hemen fiyat araştırması yapalım, ne kadar?
    5m euro.

    yani dünyanın en saçma kararları eşliğinde yönetilen bir ülke futbolumuz bulunmakta. bu şekilde bu çocukların da gelişmesi mümkün olmuyor maalesef. desem ki kulüpler bir ticarethane ve o şekilde bir bakış açısı ile yönetiliyor. o şekilde bir durum da asla yok, takımına göre fiyat çekiyorlar. yani nereden baksan tutarsızlıklarla dolu.

    bence en yakın örnek eren elmalı. çok takip etmesem de hep bir pozisyon hatası, pas hatası, yanlış tercih, kötü orta ya da zamanlama hatası görüyorum hareketlerinde. ne çocuklar kaldırabiliyor verilen paraları ya da beklentileri, ne de hocaları ya da kulüpleri yönetebiliyor gerekli gelişim aşamalarını.

    paraya da yazık, topçulara da yazık, bekleyenlere de yazık, taraftara da yazık en çok da vurdukları topa, çaldıkları zamana yani tamamen futbola yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın