resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 496
    çok beğendiğim kanat oyuncusu. her türlü durumda hücum organizasyonlarında fayda sağlıyor.

    bir kere takımın en iyi orta yapan kanat oyuncusu. sıfıra iniyor pozisyon yaratıyor, sıfıra inmeden muz orta yapıyor gol atıyoruz. hücumda topa sahip olmamıza destek oluyor, yeri geldiğinde topu alıp saklıyor, yeri geldiğinde dikine gidip savunmayı deliyor, yeri geliyor savunma arkasına koşu yapıyor, yeri geliyor savunma arkasına koşu yapana pas atıyor. her türlü varyasyonda fayda sağlıyor, üstüne geri koşmaktan hiç çekinmiyor. ters kademe savunma yapıyor, top kapıyor. daha ne yapsın anlayamıyorum. zaten bunun bir üst seviyesi bizim seviyemiz değil maalesef.

    biz alışmışız en hızlı koşanını ama bitiriciliği olmayanına yada en iyi çalım atana ama asla toptan kopamayanına yada en iyi şut çeken ama şut çekecek pozisyon bulamayanına yada en iyi orta yapan ama adamın yaptığı ortalara kafa atamıyorlara gibi gibi uzatabilirim.

    bence şu an daha emeklemekte olan güçlü oyunumuzun en önemli parçalarından biri bu adam. kadroda tutamıyorsak en azından bir kanadın bu tarz her türlü oyuna uyum sağlayabilecek cinste olmasının önemini takım oyunu açısından çok önemli olduğunu çok net bir şekilde göstermektedir. bizim için çok iyi referanstır, bu tarz adamlara yönelmemiz gerekliliktir, mecburiyettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın