• 86
    en acilinden odaklanmamiz gereken mac. lütfen istirham ediyorum yalvariyorum tek farkli önde oldugumuz anlarda isik sov yapmayin. 2 farkli öndeysek de 88. dakkada filan yapin. 1 gol herseyi degistirebilir degil mi, bunu hepimiz biliyoruz. peki o bir gol ortaya cikmak icin kac saniyeye ihtiyac duyar? kendi kalecisinden bile bizim kaleye girmesi 10 saniyede olabilir. futbol bu. gosmantrasyon olmazsa olmaz.
    evet anliyorum cogu taraftari: "bu ekonomik sartlarda okadar para verip stada gitmisim, birakin da televizyonda müthis görünen isik sova katiliyim" diyolar. cezbedicidir, dogrudur ama yapmayin lütfen ya. son 5 dkda yaparsiniz. önemli olan rakibe hakeme baski; kendi oyuncuna moral motivasyon. olumlu hareketine de hatasina da alkis. bu kadar ya.

    bi de su "seeen var ya seeen" gibi, ne biliyim "ah be yaaaaaar ayaaazlardayim" (uydurdum simdi) gibi uyku ilaclarini söylemeyin ya. mümkünse son 5dkda bile söylemeyin. topcu degil miyiz biz abilerim amcalarim kardeslerim? futbol bu ya. atik olacaksin, atletik olacaksin, gözün acik olacak. reflekslerin, hirsin, motivasyonun, kosmanin, omuz atmanin oyunu bu. ask sarkisi söylemek nedir ya? kim icat ettiyse.
    her neyse. kessssinlikle almamiz gereken mac. lami cimi bimi yok.

    (bkz: sezonun en önemli maçı)
    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın