• 38
    22-23 sezonu itibarıyla galatasaray'ın düşeceğini hiç düşünmediğim başarıyı hazmedememe hali.

    bir defa mertens, rashica, abdülkerim, torreira ve mata'nın kariyerlerinde şampiyon olmaya ihtiyaçları var. hepsi büyük profesyoneller. içinde bulunduğumuz durum kendileri için rehavet bir yana büyük motivasyon.

    takımda mental olarak çok güçlü oliveira, icardi, midtsjö, nellson, gomis, muslera, dubois, torreira, berkan, kerem gibi isimler mevcut.

    yunus, baran, kazımcan, yusuf demir, barış alper yılmaz gibi forma savaşına girmiş, her biri formaya aday canavar gibi hırslı gençler var.

    futbolcularımızın bir kısmı boey, nellson, kerem gibi avupa'nın radarında.

    bir kısmının bireysel meydan okumaları var. misal boey'in fransa milli takım iddiası...

    galatasaray'ın mevcut kadrosunda çok hikaye var. hepsinin gerçekleşmesi için de başarının gelmesi gerekiyor.

    koca kadroda hedefsiz 2 isim var. biri seferovic diğeri aanholt. sanırım onlarla da vedalaşacağız.

    teknik direktör okan buruk içinse büyük kariyer sınavı. başarı onu camianın göz bebeği, terim'in veliahtı, yeni nesil teknik direktörlerin 1 numarası yapar. başakşehir şampiyonluğunun sadece hükümet desteği ile elde edilmediğini gösterir. bu sene kimi futbolcular gibi okan ve ailesi adına da büyük bir meydan okuma. rehavete izin vereceğini hiç sanmıyorum. adamın futbolculuğu da öyleydi. her türlü başarıyı yakaladı bir gün rehavet göstermedi.

    o bakımdan içim rahat. çok profesyonel, çok karaterli ve en büyük silahı mental gücü olan bir ekip var. önümüzdeki şampiyonluğu engelleyebilecek tek faktör kirli düzen. organize ve profesyonel kötülük. şu saatten sonra birileri tüm tuşlara basacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın