resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2051
    gelecek bonservis bedeli ile kendisine 'bu adam futbolcu değil' diyen yardımcı teknik direktörün fesih bedelini ödeyecek futbolcu.
    bu arada son transfer haberlerden sonra imparatorrentçilerin gözü yaşlıdır.

    şimdi 2 sene öncesine gidelim.
    rennes'de 3 tane sağ bek var. 2 tanesi 20 yaş altı. bunlardan daha genç olanı müthiş ofansif verilere bir bek. ayrıca inanılmaz hıza sahip. yaşlı kurtları formanın sahibi. bir tanesi de ligden düşen takıma kiralanmış, üst düzey defansif bir bek. en azından veriler bunu söylüyor.

    ilk önce elden kiralıktan döneni çıkarmak istiyorlar. sebebi ise basit, takımda forma şansı bulamayacağını düşünüyorlar* ve bu oyuncu için bir problem. aynı zamanda kontratının bitmesine ise bir sezon kalmış. celtic hemen talip oluyor. bonservis için çok büyük bir beklenti yok zaten. çocuk da makul bir kontrat istiyor. yazılı olmayan bir şekilde anlaşılıyor.

    derken, imzalar için çocuk menajeri ile iskoçya'ya gidiyor. celtic'in transferden sorumlu yöneticisi ise 'sen bu kadar yıllık ücreti hak eder misin?' diyor. tahminen daha sadece bir sezon oynamış oyuncunun karakter sorunları olduğunu düşünüyor.* rambolar sadece türkiye'ye özgü değil. çocuk tası tarağı toplayıp, fransa'ya geri dönüyor.

    bu sırada türkiye'nin yüz akı, avrupada çok başarılı, judo konusunda kompetan kabul edilen bir yönetici var. bu adam judo'da master yapmış ama futbol konusunda da çok iyi. elf gözleri ile futbolcunun mavi donuna kadar görebiliyor. göreve gelir gelmez listesi hazır. yıllarca italya'da 5'li defansın sağ beki oynamış, dünya kupasında da milli takımıyla aynı formatta boy göstermiş bir bek. bu kadar kaliteli bir isim için 3+ milyon euro bonservis, 2+ milyon euro yıllık ücrete oyuncuyu da bağlamış. ona göre galatasaray ismine yakışır bir bek. bu ismi teknik direktöre sunduğu anda, teknik direktör 'judocusun sen judocu kal, giy diyor tulumları'.

    bu sırada fransa'ya dönen çocuk için türkiye'den bu takım devreye giriyor. celtic'in vermeye kıyamadığı paraları verip alıyor. işin gerçeği sonra ortaya çıkıyor. rennes aynı anda genç ve üst düzey ofansif olan beki de satılığa çıkardığı için celticli rambo transfer görüşmeleri sonrasında, bir hadsizlik daha yapıp 'genç ve daha ofansif olanı alırız.' diyor. celtic ise daha büyük paraya korkunç bir adam alıyor. aldıkları adam, rennes'in genç olan beki değil. çünkü o çoktan başka takımla anlaşmış durumda.

    yaklaşık her platformda celtic taraftarı, yönetici ramboyu eleştiriyor. tabi iskoçya'da kültür farklı, biat kültürü yok.

    artık kimlikleri açıklamak durumundayım.

    rennes'in yaşlı kurt sağ beki: hamari traore. hala takımdaki herkesi kesmeye devam ediyor. yaş 30, iş bitmemiş. en azından rennes için öyle.

    rennes'in genç ofansif sağ beki: brandon soppy. rennes'ten udinese'ye 2 milyon euro'ya transfer oldu. bu sezon ise atalanta'ya 10 milyon euro'ya transfer oldu. serie a'da 11 maça çıktı 4 asisti var.

    rennes'in genç defansif sağ beki: sacha boey. 1 milyon euroya galatasaray'a geldi. katalan yardımcı teknik direktör tarafından hayatı karartılmaya çalışıldı. yerine kör adam oynatıldı. küllerinden doğarak, fransa milli takım havuzundaki sağ beki kesti. galatasaray'a ekonomik anlamda ve performans anlamında sağlayacağı katkıya paha biçilemiyor.

    celtic'in en son çare sarıldığı sağ bek: josip juranovic. celtic 3 milyon euro bayılıp, legia'dan aldı. bu sezon celtic'in genç bir sağ bekinin yedeği. yaşı ise 27.

    judo kompetanı: ışıtan gün. kendisinden haber alınamıyor.

    judo kompetanının galatasaray'a yakışacağını düşündüğü sağ bek: jens stryger larsen. 31 yaşında. bedavaya trabzonspor'a geldi. bu sıralar takımın kimyası bozuk. hesap kolaylığı için 5'er 5'er gidiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın