resim
Altay Bayındır
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 542
    muslera'dan efendilik dersi alması gereken fb kalecisi. denk geldiğim her maçta eğer fb öndeyse bu arkadaş kurtardığı her topta yere atladı. sahneyi anlatıyorum şimdi: uzaktan veya yakından fark etmeksizin yerden az yüksek bir top gelir. altay tehlike olsun olmasın topu kucağına alır ve hoop topun üzerine yatar. 7-8 saniye yerde yatan altay dünyanın en zor pozisyonunu kurtarmışcasına çevresine bakar ve yavaş yavaş ayağa kalkar. bu süreç yaklaşık 30 saniyede tamamlanır ve işin garibi fb taraftarı da bunu alkışlar. volkan demirel'den öğrendi diye tahmin ediyorum bu hareketi ama kendisi de üstüne eklemeler yapmaya devam ediyor. yeter ki fb önde olsun, istisnasız tüm maçlarda gördüm bu hareketleri.

    muslera ya da herhangi bir diğer kaleci zaman geçirmiyor mu? elbette geçiriyor ama bunun bile bi adabı var ya. o kadar irrite edici geliyor ki bana artık. anadolu takımı olduklarından diyordum önceleri ama artık onlar bile bu altay kadar zamana oynamıyor.

    dünkü maçta 1 kere bile yapamadı neden çünkü galatasaray adamı böyle sever. sözlükte bu arkadaşa üzülenler olduğunu görünce şaşırıyorum. dünkü maçın tam tersi skorla bittiğini ve altay başta olmak üzere irfan,mert hakan, serdar gibilerin zaman geçirmeye yönelik hareketlerini, maç sonu açıklamalarını ve hareketlerini hayal edin. kırmızı yiyen irfan bile kenara gelirken hayatının deparını attı ya onu hatırlayın. nefret tohumu ekmek istemem ama hayali bile küfre sebep oluyor. işte bu yüzden bize uzak fb'ye yakın olsun bu arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın