resim
Wout François Maria Weghorst
Takım:Hoffenheim
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.97
Uyruk:Hollanda
  • 243
    --- alıntı ---

    hollandalı yıldız, çok sevdiği beşiktaş taraftarına önceki günkü kasımpaşa maçı ile veda etti. ayrılığın kronolojisi şöyle...

    weghorst’un ailesi, yeni bebek doğumu öncesi istanbul’a gelmeye soğuktu. bu yüzden transferi uzadı. aile geldi ancak adapte olamadı. bu durumdan rahatsız olan yıldız oyuncu, temsilcisine durumu açtı. arayışlar böyle başladı. ancak temsilci kulüp bulamadı.

    katar’da yapılan dünya kupası’nda hollanda elenince manchester united’ın hocası erik ten hag, direkt kendisine aradı. weghorst ile randevulaştı. hollanda’nın haagsbergen kasabasında bir araya geldiler. vatandaşı hag, ronaldo’nun ayrılığı sonrası takımda kendisini görmek istediğini evet demesi durumunda kulüplerin anlaşmaya hazır olduğunu ilk ağızdan iletti.

    olumlu karşılık veren weghorst durumu ailesine açtı. bu kararı sevinç ile karşılayan eşi, ertesi gün manchester kentine giderek ev baktı ve hag’ın yaşadığı semtte yeni evine giriş yaptı. istanbul’a gelmeyip buraya yerleşti. golcü oyuncu, istanbul’a dönünce başkan ile özel görüşme yaptı. weghorst, “burada geri gittiğimi fark ettim. yetersiz idman yapıyoruz. kısacık milli takım kampında, buranın birkaç katı fiziki güç katan çalışmalar oldu. kariyerime burada devam etmek istemiyorum. ailem ile karar verdim. ara dönemde ayrılmak istiyorum” dedi. çebi, “durumu teknik ekip ve yönetim ile paylaşacağım. ayrıca kulübün ile de temas kurulur. gereken yapılır. sen şimdi işine odaklan” yanıtı verdi.

    --- alıntı ---

    orhan yıldırım

    https://www.fanatik.com.tr/...t-gercekleri-2316418
App Store'dan indirin Google Play'den alın