resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2047
    2009/2010 sezonu itibariyle galatasaray'in kanayan yarasi haline gelmistir. eger sezon sonunda transfer edilmezse kangren olacaktir. buraya yaziyorum, sonra feroxius söylemisti dersiniz.

    ama demeyebilirsiniz de.

    zira arda turan her ayagina aldigi topu tac cizgisi hizzasinda kendi etrafinda dönerken kaptirsa da, göbek salip kosamayacak hale gelse de, uygun durumda olan arkadasina degil, sadece caninin istedigi arkadasina pas verse de burada canci$im, bebi$im, bitanem, kapti$im* diyen binlerce insan olacaktir. ve hatta bunlarin icinde "avrupa'dan kupa almadikca göndermeyiz" gibi zarardan ba$ka getirisi olmayan sözler edip duran, kulüp yönetmeyi mali yönetimi düzgün yapmaktan ibaret sanan, her agzini actiginda çam deviren, popülist gazlamalar yaparken camia kültürünü dinamitlediginin farkinda olmayan kulüp ba$kanlari da olacaktir. "sonsuza kadar bizimle kal böhühü :/", "fenerbahce'yi yen öyle git hihihi :)))))" gibi laflar eden, kelimenin tam manasiyla ufakçi, kafasi akilla degil gazla çali$an taraftarlar zaten her halükarda vardir ve olacaklardir.

    ama bence gitmeli arda turan. hem de hemen. belki yurt disina cikarsa orada diva degil, disiplinli ve profesyonel bir futbolcu olmayi ögrenip hayatini kurtarir, gercekten yildiz olur ve milli takima da cok iyi bir oyuncu kazandirir. gitmeli evet. ama eger gidebilirse. zira su form grafigiyle, su mental ve fiziksel istikrarsizlikla kendisini "futbol kültürü oturmus" herhangi bir büyük kulübe satabilirsek sanirim galatasaray tarihinin en karli transferini yapmis oluruz (ama bu form grafigiyle ona bu parayi verecek büyük kulüp var midir bilemem). gercekler acitir evet, kuzguna yavrusu sahin görünürmüs. gelgelelim arda turan su anda avrupa'da oynayan diger "wonderkid" yasitlarinin fersah fersah gerisinde bir futbolcu. ortalama bir kulüp ise zaten o bonservis bedelini cebinden cikartamaz. oysa bana sorsaniz liverpool falan hayalleri kurmak yerine tez elden herhangi bir 1. bundesliga takimina bile gönderilmesi taraftariyim. galatasaray'da kalmasi hem kendi kötülügüne hem de kulübün aleyhine olacaktir.

    ha tabii siz kalsin diye burada zirildamaya devam edebilirsiniz. baskaniniz sizi gazlamaya devam edebilir falan. bana bu da uyar acikcasi. yalniz 3-5 yil sonra bu cocugun kafasina cep telefonu falan firlattiginizda bir çayinizi içmeye gelirim artik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın